Ett spår !

Jag har totalt "snöat" in mig i Muskhjälpen, både i SVT 2 & i P3 på min mobil, dessa tre radiopratare, Amitist, Jazon & Krister, så sköna, roliga stunde rman haft med dem under alla sändningar man sett :-) Kollade på musikhjälpen förra året också men inte lika mycket som detta år (2009). Skön och mycket bra variation på musik, allt från dansband till hårdrock, allt möjligt, ser nu på sista dagen och sista timmen också. Kommer att föja dem hela vägen ut ikväll.


Nu ska jag ta mig en kopp te och leta efter en film jag vill se på snart, el ja senare ikväll..

Vill hälsa & krama om mina vänner !

Får inte glömma dig min Älskling ;-) *Puss & kram*

Lite allt möjligt !

Tidig Lördag morgon, suttit i samtal med dig, vet nu VERKLIGEN vad jag vill men de håller jag för mig själv.
Comhem har kajkat sig i torsdag med telefoni, igår på fredag, kajkade både telefonin och nätet, snacka om att man vart en aning bannad iförrgår och igår.
Nu sitter jag och lyssnar på Amanda jenssen, via mobilradion, *happyfacy*...
Såg en del ifrån fredspris konserten ifrån Oslo igår, gillade starkt wyclife jeans scenframträdande, några tårar rann ner ifrån min kind, budskapet gick fram till mig hejhjärtat ;-) ....

Mina vänner kram till er alla !

Senaste tiden men nu är de bättre !

Fundersam, lätt irriterad, besviken, ledsen har man vart fram & tillbaka nu i ett antal veckor men efter att man fått talat med vissa personer känns det nu så UNDERBART och nu se jag saker lite annat sätt, fått annat perspektiv. Känns bra att vi talade nu inatt, visst kl blev kvart i fyra och jag sov ända fram till elva men de var det VÄRT, varenda minut med dig inatt var helt SUPER ! Kunde ha pratat nästan i eveighet men förstod att jag och du måse få sova i några timmar i alla fall.

Nu lyssnar jag på Marvin Gaye -Soulklassiker och sjunger med lite och då ;-) ....
Trodde ni att jag kunde vara tyst och inte sjunga med en svängig låt, där tog ni fel helt o& hållet, jag måstr sjunga, älskar att sjunga jag  :-)

Ska göra mig i ordning och sedan ska jag iväg fira "lilljul" med övirga släkten..

Men först vill jag krama om mina vänner som finns för mig där i vått och torrt, Ida, Lena, Petra & Ann-Sofie !! Skickar en masssa kramar och ni alla har ett stort fint hjärta av omtänksamhet..

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0