Torsdag...

Nu har jag ställt mig i hyreskö, skrivit ut ett jobb jag kommer att söka, kollat andra jobb men de fanns inga andra som jag kunde söka, kollat mejlen min och nu ha jag även kollat på kartor via eniro. Nu snart ska jag gå till lindex och andra affärer, gå runt och ha mysigt, sedan ikväll ska jag se på ice age.... ska bli kul.. vi höres..

lördag å sjukling...

ja nu äre lördag, hemma å är sjuk, rejält ont i halsen, men nu på kvällen känns de som de går åt rätt håll, håll tummarna för mig, hälsa till min underbara vänner i dalarna.. finns för er fast jag är lång bort.. mess ett sms så hör jag av mig... ja kärleken den vet du finns där *smile*.haha.. kul i jul... idus du å ja måste till dollar när jag kommer hem.. längtar efter den affären så himla mycke.. kan ej fatta det men jag gör det..synes..

mitt i veckan..

Nu är de onsdag, solen skiner, ska snart ner till hamnen och strosa runt där, sedan s, sedan mataffären, hem en snabbis & packa väska sedan till jobbet å jobba sedan äre sommarfest ikväll..  undra hur festen ikväll kommer att te sig då,? undra vilka ämnen som kommer upp? ja nä ska kolla runt här en snabbis på nätet sesan skynda sig... höres sanrt igen-- kram om mina vänner..

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0