Tiden !!

Nu var det ett tag sen man skrev här och en del har ju hänt sen dess ju. Förkylning som kommit och gått, träffat mina underbara sköna och trevliga vänner här i stan, handlat en del nya toppar och faktiskt så har jag hittat ett par jeans i MIN storlek. Prova byxor är de värsta som finns, uscha mig säger jag bara. Snart är det Fredag och längtar att sitta på tåget och komma till Örebro där jag ska träffa och ha kul med en tjej som jag träffade och blev vän med nere i Strömstad. Få komma här ifrån och komma och få lite ny energi. Behövs kan jag säga er.

Älskar min ÄNGEL av hela mitt hjärta !


Sängen här näst !!


Kram på er mina vänner !!

Ont !!!

Sitter och lyssnar på Jill Johnsson, tar de lugna, tänker fram & tillbaks & ska snart sova. Hoppas kan man ju gärna få göra ellerhur ?! :-) Alltås att man får sova, annars får man väl sitta här och ta d elugnt framföär datorn. Har så himla ont i min vänstra axel, försöker göra olika övningar så det släpper men icke. Gör AJ AJ !!
Snart sova...

Behöver alla råd man kan få!!!

Säg vad man ska göra i denna värld? Ska man utbilda sig till något mer eller ska man söka de få jobb som finns och gå arbetslös länge till ? Eller ska man våga öppna eget företag, men i vad då?
Känns inte så hoppfullt precis just nu i detta läge, försöker vara positiv och uppåt men hur ska man kunna det när man får vända på varenda krona och dessutom vill man ju göra små trevlig saker också.
Isåfall, säg hur man ska gå till väga? Jag tar in alla svar till mitt hjärta så man kan komma någonstans här i livet !

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0