Carpe diem!

Tänk er en fin dag, solen skiner fint, du/ni är nyduschade och påklädda, lyssnar på musik, känner er för att ta en promenad. Ja då ska ni ta er denna fina, ljuvliga promenaden och sakta lunka på och höra på fåglarnas ljuva stämmor i höstsolen. Dessa små stunder i livet är ju det som förgyller din/eran vardag, SLUTA STRESSA och ta er an dagen på ett VÄRDIGT SÄTT.

Själv ska man nu kolla på ams.se efter jobb och dessutom ska jag kolla på olika kurser och program. Känner mig smått förvirrad, smått, det är nog MYCKET men som sagt ska inte stressa fram någor beslut, det ska komma självmant.

I dessa  tider så finns de lite olika saker man kan komma att göra !!

dagen!

Nu har man vart nyttig till tusen, tagit bort all ren disk och ställt in det där det ska vara och nu har man diskat en rejäl disk. Känns underbart, nu väntar jag på att någon ska komma hem.

Annars så har man tagit de lugnt idag, förkylningen är på väg åt rätt håll dvs att den är snart påväg bort, skönt att slippa den då.

Lyssnar och tänker på andra saker..

Natta !

Just nu känns de inge roligt alls, kändes ett tag som de gick åt rätt håll men nu går de åt fel håll, har ingen röst, jo en liten en, mycket hes sådan, hostar som en galning och kan inte sova heller. Är trött i kroppen men inte i knopen, förkser allt nu, lyssna på musik, sitta framför nätet här, se filmer, allt man kan komma på men icke. Får annars sova i fåtöljen min, somnades till en bra film.

ÄNGEL, du är en mycket fin nyckelpiga, du är där när jag behöver dig, du lyssnar på allt och du ser allt..

Min fina blåa ögonsten!

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0