Vänner .. The best !

Vill tacka mina underbara vänner, Lena, Petra, Ida & sofia för allt stöd hittills. Känns mycke bra att veta ni stödjer mig och håller tummarna för mig. kram om er rejält.-..
Ska snart ta och göra iordning mig och sedan åka hem till Borlänge, är nu hos min sötnos och samla på mig en massa energi. Det behövs kan jag lova :-)
Funderar vad jag först ska ta itu med när jag kommer hem till mig, hm köket, el hallen eller ska jag ta mig en promenad och strunta i allt annat. hehe låter bra det ju.. kram på er..

today !

Ska ner till stan nu snart, ska kolla saker & ta de lite lugnt, gå i affärer och lunka för mig själv. Tycker jag är mysigt:-) ...

Sen när jag kommer hem ska jag enbart ta de lite soft och bara vara i nuet ;-) ...

kram till mina trevliga vänner !

Orka el ??!

Lyssnar på Freddie Mercury, är rastlös, tänker, funderar & vill de mesta men vet inte hur jag ska gå till väga och när de ska ske. Jag kan då försvåra de mesta, de flesta säger gör så och si men de låter enkelt mens en i verkligeheten blir de svårare, ja nått måste göras. De snart ----- >

----> undra om man ska ta en natt walk, ta en nypa luft eller vad man nu ska hitta på...Älskar dig min sötnos ;-) kan inte vara utan dig, ett som är säkert ..

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0