helgen !

Ja vad har man gjort denna helg, jo jag har vart hos min älskling hela tiden, såå undebart att vara här. Vi ser på film, lyssna på skön musik och snacka mycket också, vilka ämnen man kan komma inpå alltså, så BRA tycker jag att vi gör det.

Snart ska jag till ica maxi i Falun, handla lite, umgås med min trevliga broder & hans flickvän och min far.
Väntar med spänning, ska bli trevligt att ses igen, undra om jag ska handla en skiva :-) brukar alltid sluta så men ska "hålla hårt " i slantarna mina  NU ..


Jag ska kolla på lite presenter till min älskling ;-) ..  

Kram på er mina underbara vänner !

Dålig dag !

Nu låtar jag som en man, mörk och rosslig röst enbart för jag är förkyld men gillar börja gilla denna röst, gillar min röst i vanliga fall också men låter roligt att höra mig själv nu med min fina och sexiga mansröst som jag skapat genom att vara rejält förkyld :-)

Funderar om jag ska vara energisk och plocka allt från mitt skrivbord, städa de helt och hållet eller vänta tills imon. De visar sig, just nu är tankarna helt annanstans, precis, hos min älskling, som just nu sitter och mekar och lagar datorer någestans i grannlandet med höga fina berg och kustremsan..

Idag har jag haft en lat dag, inte orkat gjort något, druckit te och ätit litegranna annars sett på tv, hoppas tiden kan gå lite snabbare just nu, vill se på skidskytte nu men de börjar inte förrän kl tio över fem.<--Kom igen -->


Snälla kom igen, DU, kan väl växa upp och bete dig som en vuxen människa, som du beter dig just nu8 känns de som du inte vill vara snälll mot mig, du vill enbart kaxa upp dig.. säger en sak enbart GROW UP!

Du kanske inser saker när du mister en mycket bra men då är de försent att bli förlåten, kom ihåg det DU...

13/1 -10

Lyssnar just nu på Phil Collins låt " You`ll Be In My Heart " och saknar min kram goa nallebjörn ;-)
Denna vecka är sista veckan för sk vanlig mat o.s.v. .. På måndag som kommer om några dagar så kommer jag börja med kuren och då kommer resultaten efter någon/några veckor men ska ner ca 35 - 40 kg sammanlagt :-)

Känns så UNDERBART att du min kramgoa nallebjörn stöttar mig till 100%.. ;-)

Imorgon ska jag boka tvätt tid, diska, skura golven i min lilla lya och göra rent min mycket smutsiga spis
MÅSTE

Nu snart ska jag göra mig iordning för natta, ska sussa gott...

varför ska vissa kommentera och säga saker som inte ens är sanningen ? !
Hoppas den som det gäller får tar in detta men om jag känner personen rätt så kommer den inte göra det.. SUCK

Jag har de jag behöver för att MÅ SÅ GOTT !

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0