Måndag 29/3

Imorse var det åter igen dags för möte, kl nio, det gick bra. Ska tilbaka dit på onsdag till halv elva och snabb snacka igenom min sits och se vad jag kan göra framåt. Efter dagens möte kom Camilla och hennes pojkvän till borlänge och vi hade en mycke trevlig stund på kupoeln och på dollarstore och dessutom bjöd jag dem sen på lunch hemma hos mig. Korv och jasminris med krydig sås, stark sådan. Göttans. För en stund sen så åkte dem hem till avesta igen, så nu sitter jag själv hemma och är lite trött och seg. Funderar nu vad jag ska hitta på och göra för skoj då men kanske kommer på nått snart. Disken känns inge kul att ta rätt på, gå igenom en stor reklam hög känns inte heller så inspirerande heller. Te och se tv och slappa känns som en underbar ide för stunden.
See you later :-)

Ser fram emot helgen och de trevligheter som kommer :-) ..

Vilken dag !

Solen sken så fint imorse när jag gick till kupolen, skulle på ett vanligt gruppmöte på Arb.resurs,
träffa Helen utanför som bestämt. Allt där gick bra, hem till en vän (Lena) och prata en stund, sen hem till pärona, sen klart där och då ringde jag Lena igen, kom förbi där på några koppar kaffe och sedan blev jag hämtad av min far.
Maxi sen hem till mig, väl innanför dörren hitta jag en dålig sak som gjorde mig såå bannad och lessen på samma gång men efter att ha pratat med viss apersoner blev jag glad igen. *sög* in allt du sa och tyckte om mig vännen, känns bra vi kunde prata i den stunden. Betyder en hel del där för mig och mitt tankesätt. Önska nu också att vi kunde träffas och ses:-)

Nu är jag glad och ser en tunnel utav förhoppningar :-)

Puss på dig mig älskling ;-)

Bra dag på flera vis !

Denna dag ha varit bra och underhållande, först prata med Lena i telefonen, fick ju skratt attacker som man trodde man skulle kikna ju. Felsägningar, baklängelse ord och sånt man TOTALT hörde fel på. *asg*

Sen kom jag på jag skulle diska, så jag gjorde de men när jag skulle ställa ta reda på den rena disken så hände en sak. Tog tag i en ren kastrull lyfter den upp till skåpet, får för mig jag har den inne i skåpet så det är enbart att ställa ner den men så enkelt var de inte, den var utanför, så den gjorde en luft värd och landade på min fot. Till en början blev jag fudnersam var kastrullen tog vägen men den sekund den landade på min fot så hoppade jag till och sedan börja jag skratta IGEN. *asg*.

Sen efter de så började jag springa runt och leta efter min borste, till & från har jag gjort de under nästan hela dagen, fann den nyss i min bokhylla .. snacka om att vara en aning blind *asg*.. fick mig ett gott skratt igen..
Pratade med min älskling nu på kvällen, sakna dig så mycket, ord kan ej beskriva det. Älskar dig ;-)

Gustav & jag


Vi två i höstas ;-)


Nu ska jag nog snart lägga mig i den sköna schalufen :-)

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0