Lite lättare axlar !

Varför ? Tro?

Jag ser ljuset, hoppet är de sista som överger en, tänk vilken skön känsla om de vore så väl att de kunde gå vägen för både min älskade päron. Mina tankar har nuddat orden ta rätt efter en, begravning/ar, säga upp saker osv. Ett tag kändes det MYCKET TUNGT, känns väl fortfarande tungt men de har blivit lite lättare på mina axlar nu när min älskade moster ringde och berätta en god nyhet. Lite lättare i alla fall, visst de återstår en hel del arbete framför dem men ett steg mot ett friskare liv. Tänk er själva, när någon nära säger de har drabats av en sjukdom, spelar ingen roll als vilken sjukdom, för en sjukdom är en sjukdom, något som skall besegras. Man har ett sk "schema" något att se fram emot, något att kämpa emot. Nya sådana har dem nu. Jag vet att jag har "knuffat" undan er mina älskade närmaste vänner, gjort de för jag har velat vara för mig själv, har inte haft den orken jag velat för att kunna umgås.
Man är aldrig riktigt förberedd för vad som skall hända eller ske med en men en sak är viktigt "Carpe Diem" lev för stunden, för dagen. Om någon skall lära sig leva för dagen, så är det jag, jag måste ta en dag i taget för annars kommer jag en vacker dag gå rakt in en vägg som inte är den nådig. Så jag ber om en enda sak mina älskade närmaste vänner, repsektera mig för den jag är & jag ska skall göra desamam för er. Jag är inte perfekt, älska mig för den jag är..
Nu blir de sängen, sova lite lättare, vakna med ett gott leende på mina läppar imon, kan hoppas på det.


Natti, susa gött !

Veckan som gått..

Detta har skett !

Måndag: Möte på AF, sedan cyklade man till sin praktik, slutade tre men redan kl 13:00 kände jag mig risig, febrig, konstig huvudvärk & illamående. De var att cykla hem i rejäl fart hem och bädda ner sig som gällde då.

Tisdag: Hemma, en riktrigt sjukling, feber helda dagen, huvudvärk som kom & gick.

Onsdag: Sjukling, feber va väl på väg bort men den återvände på eftermiddagen lika snabbt ändå. Illamånede till och från hela dagen lång.

Torsdag: Febern påväg bort, äntligen, isället började halsen göra ont. På eftermiddagen va det sådär, huvudvärken var på väg tillbaka. Vaknade på natta med en riktig illa ond konstig huvudvärk.

Idag: Vaknade inatt med en konstig huvudvärk. Så jag sov till halv elva, först då åt jag min sena frukost. Kl 13:00 åt jag min sena lunch, höst soppa gjorde jag ordning till mig. Ganska snabb och enkel att göra. Gött :) Nu har man gjort sig iordning för att handla, måste ha lite mat hemma. Känner mig 95 % frisk. De går åt rätt håll.

Lyssnar på musik för att komma på bättre tankar, de mesta tankarna går till min älskade mamma.
LOVE YOU MUCHSee you later !

Förkylning tar fart igen...

Tredje gången på kort tid som jag är hemma med en förkylning, febrig, mycket ont i halsen, hostar & nyser till & från & dessutom orkelslös i kroppen.Huvudvärken gömmer sig i bakgrunden men den finns där. Har varken tid el råd att vara hemma nu. Har inga kfrafter alls att göra något, en del MÅSTEN finns hemma att göra men jag "ser" inte dem nu. Nu är jag hemma & kurerar mig, försöker få tilbaka krafter jag hade en gång i tiden som starka Ylvis, *asg* men skämt & sido, vill få krafter nu så jag orkar göra te. Jag brukar i vanliga fall tycka om att äta men åt knappt något på varken frukosten el lunchen idag. *sjukling* är ordet..
Snart blir de nog att lägga sig och vila sig för den femtioelfte gången idag.. Illamåenden börjar igen, *suck*..
Vätska i mängder, vila ett måste & få i sig riktig mat & sen hoppas jag att jag snart blir bättre här. *håll tummen*

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0