veckan som vart...

Vart hemma en hel vecka med svår öroninflammation på höger öra. Var till läkaren i tisdags förmiddags, fick öronsalva & penicillin dvs kåvepenin, 2 om dagen ( en morgon & en kväll) . Nu igår på förmiddagen fick jag ont i ryggen och lite i nacken lade mig för att vila, på eftermiddagen slutade med att jag var "tung" i huvudet mycket ont i nacken och så började spy, inte en gång, utan jag spydde 5 gånger. På kvällen var jag helt slut, fanns inga krafter alls & tog och drack ett glas urvispat cola. Sedan fick jag äntligen sova några timmar, en hel natt & så skönt.

Imorse när jag vaknade så vaknade jag med klianade hals, snörvlande näsa & lite seg. Under dagen har halsen blivit mer kliande än nånsin.

Just nu sitter jag nyser och hostar, dricker varmt te för att få de bli bättre men det verkar inte vilja sig lyckas.
Först svår öroninflammation och nu halsen, nej, jag orkar inge mera med detta att vara " sjuk". Sitta i en liten etta, kommer ingenstans, vill en del men måste ju kurera sig för att kunna göra de jag vill senare.

Vill enbart komma ut få frisk luft, umgås med dem jag verkligen älskar, de närmaste, mina närmaste bästa vänner.
Just nu är jag MYCKET TRÖTT i SJÄLEN . Lyssnar på Amy Macdonald, försöker bli en liten smula positiv, önska mig kall glass & dessutom vill jag bli FRISK NU.


Nej tror jag ska slå en signal till mor & undra om jag kan få två liter glass nu för att lena min hals. Den är såå sjukt irriteradande nu. GLASS i stoora lass, drömma kan man väl.

Tycker inte jag fått livet dit jag vill, där jag vill finns det förstående människor & repsekterande människor.

* Carpe diem*

Njut av denna dag & njut i  din älskades famn ;)

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0