Vilket val ska man göra??

Hoppas att ni, mina vänner, har det bra, mår bra & har det trevligt var ni än befinner er. Själv lyssnar jag på Celine Dion & funderar över livets alla olika vägar, undra vilken jag ska ta, vänster, höger, bakåt eller framåt. Framåt lät faktiskt bra men känns både bra & nervöst, bra för att man få erfara nya saker, nervöst för att man vet aldrig om det är den rätta eller om det är ett sned steg i ens liv, det vet man först efteråt, då äre försent att ändra på det men samtidigt, man eller JAG måste chansa här i livet, alltså så ska jag sommarjobba sedan besöka någon/några vänner i höst, sedan kanske flytta någonstans, vart vet jag inte men det kommer att märkas tro mig.. En händig man skulle inte skada & haft här nu, skulle gärna vilja haft massage nu, *ler* .. du kanske, ja du, dina händer på min rygg, dina läppar på mina läppar, kan ju drömma *ler* .. Det är bra att drömma sig bort ett tag, skönt för en själv och man släpper andra svårare saker för tillfälligt.. kram mina sköna vänner..

Älska mig för den jag är...

ÄLSKA MIG... Se mig för här är jag. Låt mig få komma nära till era hjärtan så som den jag är den jag försöker vara..Ge mig min morgon dag. min enda önskan nu och här. Älska mig för den jag är. Se fjärilns vingeslag i alla himlar fara, se alla ögon blinka stjärne ljus, låt livet komma nära. Se mig, för här är jag, min enda längtan nu och här. Älska mig för den jag är. Låt livet komma nära. Se mig, för här är jag, min enda längtan nu och här. Älska mig för den jag är. Se fjärilns vingeslag i alla himlar fara, se alla ögon blinka stjärne ljus, låt livet komma nära. Se mig, för här är jag, min enda längtan nu och här. Älska mig för den jag är. Min enda längtan nu och här, älska mig för den jag är. Detta budskap vill jag ge er, försök inte ändra på mig, jag är den jag är, passar det sig inte så få ni lämna mig..

Insidan är snart slut...

Varför "trampa" på någon som nästan redan ligger ner, de hjälper väl varken den som ligger eller den som står, det enda det gör att det SÅRAR den som ligger ner, så onödigt med dessa alla kommentarer, man flytta från för att ha privatliv, till vilken nytta var det till då, INGEN ALLS, de rotar i allt det kommer åt och får reda på, det enda jag kommer på är STÅ PÅ men snart finns ingen ork i denna kropp, energin är snart borta, LÄNGTAR tills jag åker till västkusten för att sommarjobba & det är det bästa som hänt mig på bra länge. Annars, jo mitt liv rullar på.. men snart undrar jag vad jag ska göra med det. Känns som att bli hemma mamma är väl de som snart lockar mig mest, leta & söka jobb är man bra less på, gjort det i 4 år snart, till vilken nytta, ingen alls, studera, ja kanske det men då får jag ta studielån, känns inte som någon höjdare precis, vill klara mig utan det, i alla fall försöka så gott det går och nu ska jag komma till det jag längtar efter..... Insidan min är snart slut på allt, energi, lust att leva, tankar och bra ideer.... vill tacka de vänner som står mig närmast, ni vet vilka ni är.. Pepp *kram*

ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0