Funderar mera...

Som sagt tar en dag i taget men smärtan är djupt inne i mig. " ärret" tar mycke tid att läka, har tänkt och fudnerat bra länge. Kommer inte fram till något något vettigt alls,  de enda jag kommer fram till är " saknar dig mycket" men känns inte bra alls att veta att jag inte kan lita på dig men när ska du börja tänka ? ..

Är inte så mycke för mat, sömnen är inge vidare precis men de enda jag vet är att jag har mina vänner omkring mig.. kramar om er rejält..  <3

J****a åhh ! Smärta !

Vad ska jag säga ? Förstår inte hur vissa tänker? Hur snabbt de går över ? varför ?

Dessa är mina frågor och visst jag har fler som cirkulerar i mitt huvud men kommer inte få svar på dem. Känns mycket tungt nu när en viss person gjort som den har gjort mot mig.

Ni vänner som funnits där och stöttat mig, ni är GULD värda.

Jag kommer inte heller glömma dina ord Kristin.. Dem sitter djupt i inne i mig.

Sköt om er därute. Nu ska jag dricka min kopp te och sen packa en liten väska sen ner till bussen. Har man allt man behöver över dagen sen..  tror de.. . En dag i taget..

Grubberier !

Lyssnar på musik och funderar om jag ska ner och leta rollerbladen mina. Eller om jag ska fundera på de andra sakerna, kanske se tv eller ta en kopp te och borra ner mej under en pläd och se en FILM. Är lite sådär halvt sk nere men ändå inte. Tänker på en person och ja jag erkänner ..  Litar på denna person så mycket..   så¨ja jag erkänner ..

Vad är de jag erkänner vänner??

.........ylvabla

En pratglad prick *blink* Läs

RSS 2.0